On the radio

La radio sunt multe emisiuni inutile, cu multa vorbarie inutila. Acum, cand oricine poate sa gaseasca orice muzica doreste si sa asculte in masina, pe drum, acasa, radioul nu mai este ce-a fost acum 5-6 ani.
De multe ori discutiile dintre melodii mi se par inutile. Seara la 7 nu vreau sa aud la radio ca Gigi ii dedica melodia x prietenei, colegului de banca si tuturor celor care asculta. Cred ca in afara de Gigi, nimeni nu vrea. Ce fac eu cand aud asa ceva? Opresc radioul. Sunt mai multe emisiuni parca facute ca sa aiba lumea ocazia sa se auda la radio, si e pacat.
In categoria cealalta, a emisiunilor pe care le ascult cu placere, sunt cele care pe langa melodii ofera informatii despre cine canta. Nu ma refer aici la ce masina si-a cumparat cine, ci la informatii adevarate. La radio Timisoara am ascultat intr-o sambata dimineata o astfel de emisiune despre Phoenix, unde am aflat intr-o jumatate de ora mai mult decat in cinci ani de cand stiu de ei. Si am ascultat muzica buna. Dar asta a fost o intamplare fericita.
Poate nu stiu eu ce post sa ascult, sau cand, dar astept si sper ca posturile de radio vor fi cu mai multa muzica si mai putina vorbarie.

Anunțuri

~ de lemoncraze pe Septembrie 25, 2007.

4 răspunsuri to “On the radio”

  1. He he he, deci esti din Timisoara 🙂 Ciao!

  2. Da, sunt din Timisoara, si de cele mai multe ori ma mandresc cu asta 😉

  3. stii ceva?! am renuntat demult sa mai pornesc radioul,din cauza unor astfel de motive;in plus,ai uitat probabil sa mentionezi ca melodiile, intrerupte de jumatati de ora de pauza, sunt aceleasi over and over again…I mean:hellooo, chiar nu mai exista muzica buna pt cei de la radio?!chiar suntem obligati sa ascultam aceleasi piese(comerciale si atat) de 70 de ori pe zi?Cred ca dk as tine radioul pornit vreo 2 ore,s-ar lasa cu dureri crunte de cap…:P
    Cu radioul si cu tv-ul e aceeasi mancare de peste;nu e mai bun internetul,ca putem sa alegem exact ceea ce vrem sa vdm?!
    Poop!

  4. La asta nici nu m-am gandit. La noi in casa se mai asculta Europa FM si ei nu repeta asa decat unele melodii (vreo 3-4) si e suportabil.
    Internetul e mai bun pentru orice 😛

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: